Om mig

Jeg hedder Linda Weinrich Nielsen og er uddannet sygeplejerske og akupunktør.

Jeg har arbejdet som akutsygeplejerske på Fælles Akut Modtagelse Odense, og har jeg flere års erfaring fra psykiatrien, hvor min målsætning var at øge livskvaliteten samt velværet for den enkelte borger.

Jeg har kørt som hjemmesygeplejerske i Faaborg-Midtfyn Kommune, hvor der arbejdes ud fra den rehabiliterende tilgang med afsæt i borgers behov.

Det er vigtigt for mig, at du som kunde føler dig velkommen og tryg i min klinik.

Derfor gør jeg meget ud af, at informere og vejlede dig om bla. behandling, medicin, bivirkninger og sygdom, for at kunne forbygge og helbrede bedst muligt. Det falder mig naturligt at yde omsorg og pleje for hver enkelt menneske.

Jeg glæder mig hver dag til at komme ned i min klinik og gøre en forskel. Både for udsatte mennesker, socialt belastede, pensionisten og mennesker der ikke kan finde andet alternativ.

I mit arbejde som sygeplejerske er det vigtigt for mig, at se dig som et helt menneske, både fysisk, psykisk og socialt.

Jeg har et godt samarbejde med de lokale læger, og vil opfordre dig til lægebesøg ved nødvendighed og behandling uden for mine kompetencer.

 

 

Kontakt mig i dag på telefon eller mail:

Ring: 20 28 45 29

12 + 1 =